FAQ

Usein kysytyt kysymykset

LASKUTUS- JA KÄYTTÄJÄTILIKYSYMYKSET

TILAUKSEN OSTAMINEN

Studioyin online:n tilaaminen tarkoittaa, että sinulla on rajoittamaton 24/7-suoratoistooikeus kaikkiin tilauspakettiin sisältyviin videoihin laskutusjakson ajalta. Tilaukseen sisältyvien videoiden määrä voi vaihdella. Saatamme lisätä tai poistaa videoita ajoittain.

Asiakkaat, jotka ovat aiemmin ostaneet yksittäisiä videoita, voivat edelleen käyttää näitä videoita vaikka jatkuva tilaus ei olisi voimassa. Jos haluat katsella näitä videoita, varmista, että olet kirjautunut sisään. Voit nähdä videosi Oma kirjasto -kategoriassa tai etsiä videota suoraan

MITEN ILMAINEN KOKEILUJAKSO TOIMII?

Ilmoittautuminen ilmaiseen kokeilujaksoon antaa sinun koekäyttää veloittamatta 7 päivän ajan Studioyin Onlinea. Kun ilmainen kokeilu päättyy, sinusta tulee tilaaja ja sinua laskutetaan kuukausittain tilaushinnalla, joka asetettiin, kun aloitit ilmaisen kokeilun ensimmäisen kerran. Voit suoratoistaa kaikki tilaamalla saatavissa olevat videomme milloin tahansa, missä tahansa, melkein mistä tahansa laitteesta. Huomaa, että mitään jatkuvista tilauksista aiheutuneita kuluja ei palauteta. Peruuta kokeilu ennen sen voimassaolon päättymistä, jotta sinua ei veloiteta kokeilun aloittamisen jälkeen. Et menetä pääsyä ilmaiseen kokeiluversioon, jos peruutat ennen kokeilujakson päättymistä.

ALOITIN ILMAISEN KOKEILUJAKSON JA NYT MINUA ON VELOITETTU PALVELUSTA?

Ilmaiset kokeilut kestävät 7 päivää ennen muuttumista tilaukseksi. Sinua laskutettiin tilauksesta, kun ilmainen kokeilu päättyi.

MITEN TILAUKSEN PERUUTTAMINEN TEHDÄÄN?

Tilauksen peruuttaminen on helppoa. Kirjaudu sisään palveluun ja valitse ylhäältä Omat tiedot ja valitse sitten Maksutiedot - Jäsenyys ja valitse sitten Peruuta jäsenyys (Cancel membership). Peruutuksen jälkeen sinua ei veloiteta uudelleen, mutta jäsenyytesi / Tilauksesi jatkuu nykyisen laskutusjakson loppuun. Peruutus tulee tehdä 24h ennen uuden tilausjakson käynnistymistä.

Kuinka voin palauttaa salasanani?

Paina kirjautumissivun painikkeesta Unohditko salasanasi, kirjoita käyttäjätilisi sähköpostiosite ja paina Lähetä ohjeet. Ohjeet salasanan vaihtoon saapuvat sähköpostiisi pian. Saatuasi sähköpostin paina Vaihda salasana ja sinut ohjataan kotisivulle vaihtamaan salasana uuteen. 

Kuinka voin vaihtaa salasanani?

Kirjauduttua käyttäjällesi voit vaihtaa salasanasi painamalla Omat tiedot sivun ylävalikosta. Valitse Salasana ja päivitä salasanasi uuteen. 

Kuinka voin päivittää laskutustietoni?

Kirjauduttua käyttäjällesi voit päivittää laskutustiedot painamalla Omat tiedot sivun ylävalikosta. Valitse Laskutus ja päivitä laskutustietosi. 

Kuinka voin peruuttaa toistuvan tilaukseni?

Kirjauduttua käyttäjällesi voit peruuttaa toistuvan tilauksesi painamalla Omat tiedot sivun ylävalikosta. Valitse Laskutus ja etsi liittymissuunnitelmasi sivun alaosasta. Paina Muuta tilausta (Change Plan) ja Peruuta jäsenyys (Cancel Membership). Jäsenyytesi perutaan ja käyttöoikeutesi poistetaan meneillään olevan laskutuskauden päätyttyä. Peruutus tulee tehdä 24h ennen uuden tilausjakson käynnistymistä.

 

Luottokorttimaksuni hylätään.  Miksi?

Moni credit/debit kortti sisältää ostorajoituksia. Jos maksusi hylätään ota yhteyttä pankkiin, joka on myöntänyt korttisi ja kerro heille maksustasi. Osa credit/derbit korteista ei myöskään hyväksy toistuvaa tilauslaskutusta ja siksi se voidaan hylätä.


Voinko maksaa liikuntaseteleillä?

Kyllä, voit maksaa palvelun myös liikuntaseteleillä. Käytössämme on Smartum, ePassi sekä Eazybreak. Rekisteröidy ensin palveluun - maksa maksu esim. mobiilisovelluksella tai tietokoneella. Löydät palveluiden listauksesta Studio Yin / Kauniainen. Lähetä kuitti osoitteeseen info@studioyin.com - otsikolla “Online palvelumaksu” Saat tunnuksen palveluun parin päivän sisällä

 

VIDEOIDEN TOISTOON LIITTYVÄT KYSYMYKSET

VIDEOTA EI PYSTY TOISTAMAAN SUJUVASTI. MITEN VOIN KORJATA SEN?

Videoiden toistoon vaikuttaa moni asia. Parantaaksesi videoiden toistoon liittyvää kokemusta pidä huoli, että sinulla on nopea ja vakaa internet-yhteys. Suosittelemme käyttämään uusinta versiota selaimestasi (Chrome, Firefox tai Safari). Pävittämättömät selaimet tai laitteet voivat aiheuttaa videoiden toistoon liittyviä ongelmia. 

Voinko katsella videoita Chromecastin tai Airplayn avulla?

Kyllä! Sekä Chromecast että Airplay ovat yhteensopivia sivustomme kanssa.

Chromecast: Etsi suoratoistettavan videon oikeasta alakulmasta Chromecast-kuvake. Napsauta kuvaketta ja valitse selaimesi ponnahdusvalikosta oikea Chromecast.

Airplay: Avaa video Apple-laitteellasi ja napsauta vasemmassa alakulmassa olevaa AirPlay-kuvaketta. 

Voinko katsella videoita televisiossani käyttämättä sovellusta?

Kyllä. Yhdistämällä tietokoneesi tai puhelimesi suoraan televisioon HDMI-kaapelilla, voit katsella sivustomme videoita televisiostasi. Applen iOS laitteilla voi peilata näytön AirPlay 2 yhteensopiviin televisioihin tain Android laitteella screen mirror ominaisuudella.

Voinko katsella videoita puhelimella tai tabletilla käyttämättä sovellusta?


Kyllä. Verkkosivumme mukautuu puhelin- ja tablet-selaimiin, joten voit katsella sisältöämme missä tahansa! 

Mitä selainta voin käyttää?

Suosittelemme uusimman Google Chrome version käyttöä, mutta tuemme myös viimeisen viiden vuoden aikana julkaistuja Firefox- ja Safari-selaimia. Toisto-ongelmat voivat ilmetä käyttäessäsi vanhentunutta selainta tai mitä tahansa Internet Explorer -versiota.