Lahjoita koronapotilaiden hoitajille hyvinvointia

Studio Yin Oy on mukana HUSin koronaviruspotilaita hoitavien teho-osastojen ja Helsingin koronaosastojen hoitajille suunnatussa joulutempauksessa. Maailmanlaajuinen pandemia on kuormittanut hoitajia ennen näkemättömällä tavalla. Taudin arvaamattomuus, hoitajien tartunnoista johtuva henkilöstöpula ja käytännön asiat, kuten suojavarustus, ovat tehneet hoitajien työstä normaalia raskaampaa.


Haluamme olla mukana auttamassa hoitajien palautumista rankoista työpäivistä tarjoamalla kehonhuoltoa ja rentoutumista yli 300 jooga-, pilates -ja kehonhuoltoharjoituksen avulla online palvelustamme.

Voit tältä sivulta lahjoittaa 3kk tilausjakson yhdelle tai useammalle koronahoitajalle ja

me lahjoitamme 3kk lisäjakson tilaukseesi Studio Yin Online palveluun.


Osoitetaan kiitollisuutemme pandemia-arjen sankareille ja annetaan heille joululahja

joka tuo iloa, terveyttä ja hyvää oloa.


Katso ohjeet alla

KORONAHOITAJIEN LAHJAKORTTI


Lahjoita 3kk tilaus online palveluun 59€ hintaan - me lahjoitamme jokaiseen tilaukseen lisäksi 3kk käyttöoikeutta veloituksetta.  Lähetä lahjakortin lunastuskoodi ja tervehdyksesi osoitteeseen huslahja@hoitajatempaus.fi ja lahja on valmis! Jaamme lahjakortit suoraan hoitajille 21-22.12.2021

price option <p><span style="color: #fa0202ff;"><span class="font-bold"><span class="text-4xl">1.</span></span></span></p>

1.

Valitse Rajaton3kk tilausjakso 59€. Kirjoita lahjansaajan nimeksi KORONAHOITAJA ja sähköpostiosoite huslahja@hoitajatempaus.fi, lisää maksuvälineen tiedot ja valitse Osta lahjakortti.

price option <p><span style="color: #f50505ff;"><span class="font-bold"><span class="text-4xl">2.</span></span></span></p>

2.

Lisäämme tilaukseesi lisäksi ilmaisen 3kk tilausjakson lahjakortille ja tulostamme lahjakortit ohjeineen. Hoitaja saa yhteensä 6kk käyttöoikeuden palveluun.

price option <p><span style="color: #fa0202ff;"><span class="text-4xl">3.</span></span></p>

3.

Toimitamme lahjakortit sairaaloille jaettavaksi hoitajille 21-22.12.2021 ja ohjeistamme hoitajia tilauksen lunastamisessa.

Osta lahjakortti koronahoitajille

Osoitetaan kiitollisuutemme pandemia-arjen sankareille ja annetaan heille joululahja

joka tuo iloa, terveyttä ja hyvää oloa. Lahjoitamme jokaiseen tilaukseen 3kk lisäjakson.


Osta lahajakortti valitsemalla Rajaton3kk tilausjakso 59€. Kirjoita lahjansaajan nimeksi KORONAHOITAJA ja sähköpostiosoite huslahja@hoitajatempaus.fi, lisää maksuvälineen tiedot ja valitse Osta lahjakortti.

Osta lahjakortti