SINUN HARJOITUKSESI -
AINA MUKANA

Löydä itsellesi sopivat harjoitukset yli 300 videon valikoimasta sekä live-tunneilta. Hatha-, Flow-, Vinyasa- ja Yinjooga sekä Pilates-, Barre- ja kehonhuoltotunnit. Palvelun voi maksaa myös liikuntaedulla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

Kokeile ilmaiseksi!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset yli 300 harjoituksen valikoimasta sekä live-tunneilta.

Aloita maksuton kokeilu!

Kaikki palvelun harjoitukset ovat rajattomasti käytössäsi yhdellä maksulla!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa

Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com


HUOM! Alennuskoodit lunastetaan maksun yhteydessä.

price option <p>1 kuukauden tilaus</p>

1 kuukauden tilaus

24,90€

Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

price option <p>3 kuukauden tilausjakso</p>

3 kuukauden tilausjakso

59€

Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

price option <p><span style="color: var(--hp-color-text, #1b2733);">12 kuukauden tilausjakso</span></p>

12 kuukauden tilausjakso

199 €

Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

​​Tutustu inspiroiviin harjoituksiin

Studioyin Online sisältää laajan valikoiman ammattitaidolla ohjattuja jooga-, Pilates -ja kehonhuoltovideoita. On päiviä, jolloin tarvitset lempeyttä, rentoutumista ja palautumista, toisinaan taas voimaa ja energiaa päivän haasteisiin. Hyvinvoinnin, elinvoiman, ilon ja jaksamisen ydin on harmonia eli tasapaino, joka syntyy juuri sinulle sopivasta ohjelmasta.

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Tutustu opettajiin

Tutustu ilmaiseksi!

Kaikki palvelun harjoitukset rajattomasti käytössäsi 7 päivän ajan.

Aloita maksuton 7 päivän kokeilu