Studioyin Online tarjous: 3kk ja 6kk tilausjaksot -20%

Harjoittele joogaa ja pilatesta kotona kun sinulle sopii ja valitse juuri sinulle sopiva harjoitus yli 300 harjoituksen kirjastosta. Alennuskoodilla YIN20 saat 3kk:n tai 6kk:n tilauksen ensimmäisen jakson alennettuun hintaan. Alennus koskee uusia tilauksia. Alennus on voimassa 31.12 asti.
Huom! alennuskoodi YIN20 lunastetaan maksun yhteydessä.

Lunasta tarjous!

Testaa palvelua 7 päivää

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset +200 harjoituksen valikoimasta sekä live-tunneilta. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa

Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com


HUOM! Alennuskoodit lunastetaan maksun yhteydessä. Tarjous vain tällä sivulla.

price option <p><span style="color: #030303ff;" ><span class="text-lg">1kk tilausjakso</span></span></p>

1kk tilausjakso

19.90 €

Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjakoa.

price option <p><span style="color: #f50505ff;" ><span class="text-lg">3 kk tilausjakso -20%</span></span></p>

3 kk tilausjakso -20%

47,20 €

15,70€/kk. (Norm 59€). Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa.
Alennuskoodi YIN20

price option <p><span style="color: #fa0202ff;" ><span class="text-lg">6 kk tilausjakso -20%</span></span></p>

6 kk tilausjakso -20%

87,20 €

14,53€ /kk. (Norm 109€) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa.

Alennuskoodi YIN20

​​Tutustu inspiroiviin harjoituksiin

Studioyin Online sisältää laajan valikoiman ammattitaidolla ohjattuja jooga-, Pilates -ja kehonhuoltovideoita. Olemme suunnitelleet tuntikokonaisuuksia juuri sinua varten ja löydät helposti aina tarvitsemasi harjoituksen dynaamisesta rentouttavaan, lyhyen tai pitkän.

Tutustu opettajiin

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

<p>Minna</p>, <p></p>

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "

<p>Kati</p>, <p></p>

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

<p>Kirsi</p>, <p></p>

Kirsi