Studioyin Online
HARJOITTELE KESÄLLÄ MISSÄ HALUAT

alk. 15€/KK

Jooga-, Pilates -ja Kehonhuoltotunnit helposti kotona, mökilllä tai matkoilla silloin kun sinulle sopii. Yli 400 videota ja harjoituskokonaisuutta suunniteltu juuri sinulle. Myös Epassi, Edenred ja Smartum liikuntaedulla!

Joogan ja Pilateksen hyödyt

Olitpa sohvaperuna tai aktiiviliikkuja tai vaikkapa hyötyliikkuja joogasta ja pilateksesta saat pitkäaikaista hyötyä kehon ja mielen hyvinvointiin.

<div class="editor-content"><p><strong>Fyysinen kunto ja voimankasvu</strong></p></div>

Fyysinen kunto ja voimankasvu

Jooga ja pilates auttavat lisäämään lihasvoimaa ja joustavuutta. Erityisesti pilates keskittyy kehon ydinvahvuuden kehittämiseen, mikä auttaa selkäkipuihin ja yleiseen kehon vahvistumiseen.

<div class="editor-content"><p><strong>Liikkuvuus ja nivelten terveys</strong></p></div>

Liikkuvuus ja nivelten terveys

Harjoitukset korostavat liikkuvuuden parantamista, mikä on erityisen tärkeää ikääntyvien naisten nivelten terveydelle. Erityisesti Jooga auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja ehkäisemään jäykkyyttä.

<div class="editor-content"><p><strong>Stressinhallinta ja rentoutuminen</strong></p></div>

Stressinhallinta ja rentoutuminen

Jooga sisältää usein meditatiivisia elementtejä, jotka auttavat stressinhallinnassa ja mielen rauhoittamisessa. Pilates auttaa parantamaan kehonhallintaa ja keskittymistä.

<div class="editor-content"><p><strong>Selän ja ryhdin parantaminen</strong></p></div>

Selän ja ryhdin parantaminen

Jooga ja pilates korostavat kehon oikeaa asentoa ja keskivartalon vahvistamista. Tämä auttaa parantamaan ryhtiä ja ehkäisemään selkäkipuja, jotka ovat yleisiä keski-ikäisillä.

<div class="editor-content"><p><strong>Painonhallinta</strong></p></div>

Painonhallinta

Jooga ja pilates eivät ehkä polta kaloreita samalla tavalla kuin esimerkiksi aerobiset liikuntamuodot, mutta auttavat painonhallinnassa lisäämällä aineenvaihduntaa sekä tietoisuutta kehosta ja ruokavaliosta.

<div class="editor-content"><p><strong>Mielenterveys</strong></p></div>

Mielenterveys

Harjoitusten meditatiiviset ja rentouttavat osuudet voivat auttaa mielenterveyden ylläpitämisessä. Ne voivat auttaa lievittämään ahdistusta ja masennusta sekä edistämään positiivista mielialaa.

Studio Yin Online

Rentoutumista ja hyvinvointia kiireisen arjen keskellä. Kokeneet jooga -ja pilates ohjaajamme opastavat sinua selkeillä ohjeilla, jotta voit tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi harjoittelun aikana.

7 päivän maksuton kokeilu

Yli 400 harjoitusta 

Tarkasti ohjatut ja opastetut harjoitukset

Eri tasoisia harjoitusohjelmia ja kursseja

Harjoitusten rajaton käytto

Huippulaatuiset videot kaikilla päätelaitteilla

KESÄTARJOUS!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa

Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten
Smartum, ePassi ja Edenred lähettämällä viestin info(at)studioyin.com

price option <div class="editor-content"><p><strong><span style="font-size: 1.25rem">1 Kk tilausjakso</span></strong></p></div>

1 Kk tilausjakso

19,90 € (24,90€)

(Alennus 5,0 €) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous on uusille ja palaaville asiakkaille ja koskee ensimmäistä jaksoa.
Alennuskoodi KT1

price option <div class="editor-content"><p><strong><span style="font-size: 1.25rem">3 Kk tilausjakso</span></strong></p></div>

3 Kk tilausjakso

(5̶9̶ ̶€̶)  45€

(15€/kk!) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous on uusille ja palaaville asiakkaille ja koskee ensimmäistä jaksoa.
Alennuskoodi KT3

price option <div class="editor-content"><p><span style="font-size: 1.25rem; color: #000000">6 Kk tilausjakso </span></p></div>

6 Kk tilausjakso

90€ (109€)

(Alennus 19€!) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous on uusille ja palaaville asiakkaille ja koskee ensimmäistä jaksoa.
Alennuskoodi KT6

Aloita harjoittelu jo tänään!

Löydä täsmäharjoitukset stressinpoistoon, niskan rentouttamiseen tai coren vahvistamiseen. Studio Yin Online sisältää paljon lyhyitä 20 minuutin virkistäviä tai rentouttavia harjoituksia sekä erilaisia harjoituskokonaisuuksia jotka voit tehdä juuri silloin kun sinulle sopii. Tee harjoittelusta päivittäinen tapa tai 2-3 viikkokerran kehonhuolto - huomaat tulokset jo muutaman harjoituskerran jälkeen.

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Tutustu opettajiin

Kokeile ilmaiseksi 7 päivää ja löydä omat harjoituksesi yli 400 harjoituksen valikoimasta. Huom! Alennuskoodit annetaan tilausvaiheessa.

Aloita maksuton 7 päivän kokeilu