ONLINE JOOGA, PILATES JA KEHONHUOLTO

Ystävänpäivän tarjous!

Saat kuukauden alennettuun hintaa 14,90€ ja voit halutessasi jatkaa tarjoushinnalla yhteensä 3 kuukautta.

Löydä juuri sinulle sopivat harjoitukset yli 400 videon valikoimasta sekä live-tunneilta. Hatha-, Flow-, Vinyasa- ja Yin jooga sekä Pilates-, Barre- ja kehonhuoltotunnit.

Yli 400 harjoitusta - 1kk nyt vain 14,90€

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: rgb(0, 0, 0)">1 kuukauden tilausjakso (norm24,90€)</span></p></div>

1 kuukauden tilausjakso (norm24,90€)

14,90€

Saat kuukauden alennettuun hintaa 14,90€ ja voit jatkaa tarjoushinnalla yhteensä 3 kuukautta. Rajaton käyttöoikeus kaikkiin videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

Kaikki palvelun harjoitukset ovat rajattomasti käytössäsi yhdellä maksulla!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa.
Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Tutustu ilmaiseksi!

Alennetut hinnat voimassa vain tältä sivulta. Kaikki palvelun harjoitukset rajattomasti käytössäsi 7 päivän ajan. Huom! Alennuskoodit annetaan maksuvaiheessa.

Tartu tarjoukseen!