ONLINE JOOGA, PILATES JA KEHONHUOLTO

Keväthaaste!

Kevään Detox - joogahaaste!

Tervetuloa mukaan Yin & Yang Flow -detox-haasteeseemme! Olemme rakentaneet sinulle seitsemän päivän tehokkaan detox-kokonaisuuden, joka auttaa sinua puhdistamaan kehosi ja mieltäsi kevään saapuessa. Voit tehdä haasteen harjoituksen joka päivä 7 päivän aikana tai sovittaa harjoitukset vaikka 14 tai 20 päivään.


Haasteessa on 7 kappaletta 20 minuutin Yin & Yang Flow -harjoitusta, jotka alkavat lempeästi ja energisoivasti kuljettaen sinut päivä päivältä syvemmälle kehon ja mielen puhdistukseen ja vahvistukseen. Tunnustele dynaamista liikettä, lantion avauksia, puhdistavia kiertoja, keskustan tukea ja paljon muuta.


Haasteemme alkaa pääsiäisen jälkeen ja voit suorittaa sen joko seitsemässä päivässä tai venyttää sen 14 päivän mittaiseksi matkaksi kohti parempaa itseäsi. Liity mukaan haasteeseen ja voit jakaa kokemuksiasi, kysyä kysymyksiä ja saada tukea toisilta jäseniltä.

Oletko valmis astumaan matkalle kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää?

Liity mukaan ja aloita muutos kanssamme!

Saat kuukauden alennettuun hintaa 14,90€ ja voit halutessasi jatkaa tarjoushinnalla yhteensä 3 kuukautta.

Löydä juuri sinulle sopivat harjoitukset yli 400 videon valikoimasta sekä live-tunneilta. Hatha-, Flow-, Vinyasa- ja Yin jooga sekä Pilates-, Barre- ja kehonhuoltotunnit.

Yli 400 harjoitusta - 1kk nyt vain 14,90€

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: rgb(0, 0, 0)">1 kuukauden tilausjakso (norm24,90€)</span></p></div>

1 kuukauden tilausjakso (norm24,90€)

14,90€

Saat kuukauden alennettuun hintaa 14,90€ ja voit jatkaa tarjoushinnalla yhteensä 3 kuukautta. Rajaton käyttöoikeus kaikkiin videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

Kaikki palvelun harjoitukset ovat rajattomasti käytössäsi yhdellä maksulla!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa.
Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Tutustu ilmaiseksi!

Alennetut hinnat voimassa vain tältä sivulta. Kaikki palvelun harjoitukset rajattomasti käytössäsi 7 päivän ajan. Huom! Alennuskoodit annetaan maksuvaiheessa.

Tartu tarjoukseen!