ONLINE JOOGA, PILATES JA KEHONHUOLTO

Sinun harjoituksesi, aina mukana!

Studio Yin Online

Jooga ja Pilates kotona. Löydä sinulle sopivat harjoitukset yli 300 videon valikoimasta sekä live-tunneilta. Hatha-, Flow-, Vinyasa- ja Yin jooga sekä Pilates-, Barre- ja kehonhuoltotunnit.

Kaikki palvelun harjoitukset ovat rajattomasti käytössäsi yhdellä maksulla!

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa.
Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com

​​Tutustu inspiroiviin harjoituksiin

Studioyin Online sisältää laajan valikoiman ammattitaidolla ohjattuja jooga-, Pilates -ja kehonhuoltovideoita. On päiviä, jolloin tarvitset lempeyttä, rentoutumista ja palautumista, toisinaan taas voimaa ja energiaa päivän haasteisiin. Hyvinvoinnin, elinvoiman, ilon ja jaksamisen ydin on harmonia eli tasapaino, joka syntyy juuri sinulle sopivasta ohjelmasta.

Valitse tilausjakso.

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: #000000">1 kuukauden tilausjakso</span></p></div>

1 kuukauden tilausjakso

24,90€

Rajaton käyttöoikeus kaikkiin videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: #000000ff">3 kuukauden tilausjakso</span></p></div>

3 kuukauden tilausjakso

59€

(16,33€/kk) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: #eb2834ff">6 kuukauden tilausjakso TARJOUS</span></p></div>

6 kuukauden tilausjakso TARJOUS

89€

(14,83€/kk!) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

price option <div class="editor-content"><p><span style="color: #eb2834ff">12 kuukauden tilausjakso TARJOUS</span></p></div>

12 kuukauden tilausjakso TARJOUS

179€

(14,91€/kk) Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana.

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Tutustu opettajiin

Tutustu ilmaiseksi!

Alennetut hinnat voimassa vain tältä sivulta. Kaikki palvelun harjoitukset rajattomasti käytössäsi 7 päivän ajan. Huom! Alennuskoodit annetaan maksuvaiheessa.

Aloita maksuton 7 päivän kokeilu