Anna ystävälle lahja - saat lahjan!


Täydellinen joululahja!
Anna lahjaksi
Studioyin Online lahjakortti saat itsellesi 1kk tilauksen ilmaiseksi.VALITSE LAHJAKORTTI

MITEN OSTAN LAHJAKORTIN?

Osta ystävälle Studioyin Online lahjakortti ja saat itsellesi lahjaksi yhden kuukauden tilausjakson tai käyttöaikaa Studioyin Online palveluun mikäli olet jo asiakas.

Valitse 1 kk- , 3 kk-, 6kk tai 12 kk tilausjakson lahjakortti tai vapaavalintainen summa (min. 24,90) jonka voi hyvittää palvelussa. Saat lahjakortin lunastuskoodin sähköpostiisi ja lahja ystävälle on valmis!

price option <p><span style="color: #fa0202ff;"><span class="font-bold"><span class="text-4xl">1.</span></span></span></p>

1.

Valitse lahjakortin arvo tai anna valitsemasi summa. Anna säköpostiosoitteesi, tai lahjansaajan sähköposti, maksuvälineen tiedot ja valitse Osta lahjakortti.

price option <p><span style="color: #f50505ff;"><span class="font-bold"><span class="text-4xl">2.</span></span></span></p>

2.

Saat sähköpostiisi lahjakortin tiedot Studioyin Online palveluun sekä lunastuskoodin. Tai lahjakortti lähetetään suoraan ystävällesi ja saat maksutiedot.

(Anna lahjakortti sekä lunastusohjeet lahjan vastaanottajalle.)

price option <p><span style="color: #fa0202ff;"><span class="text-4xl">3.</span></span></p>

3.

Lähetä ostamasi lahjakortin tiedot sähköpostiin info@studioyin.com ja lisäämme sinulle yhden kuukauden käyttöaikaa. Jos olet uusi asiakas käy rekisteröitymässä palvelun ja lisäämme sinulle 1kk:n tilausjakson.

Osta lahjakortti

Lahjakortti on uudelle asiakkaalle ja voit käyttää ilmaisen 1kk lahjan omaan olemassaolevaan tai uuteen tilaukseen. Tarjous on voimassa 24.12.2021 asti
Valitse haluamasi lahjakortin kesto tai summa(min. 24,90€).

Valitse lahjakortti