Studioyin Online
Studio Yin Online
BlackFriday -25%

(tai 6kk - 3kk hinnalla -45%)


Aloita harjoittelu jo tänään!

Löydä täsmäharjoitukset stressinpoistoon, niskan rentouttamiseen tai coren vahvistamiseen. Studio Yin Online sisältää paljon lyhyitä 20 minuutin virkistäviä tai rentouttavia harjoituksia sekä erilaisia harjoituskokonaisuuksia jotka voit tehdä juuri silloin kun sinulle sopii.

Studio Yin Online

Rentoutumista ja hyvinvointia kiireisen arjen keskellä

7 päivän maksuton kokeilu

Yli 400 harjoitusta 

Tarkasti ohjatut ja opastetut harjoitukset

Eri tasoisia harjoitusohjelmia ja kursseja

Harjoitusten rajaton käytto

Huippulaatuiset videot kaikilla päätelaitteilla

Black Friday tarjous -25% tai tai
6kk - 3kk hinnalla -45% vain tänään!


Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, ja Edenred lähettämällä viestin info(at)studioyin.com

Tarjous voimassa vain 26.11.2024 asti ja saat sen vain tältä sivulta!

3 Kk tilausjakso

5̶9̶€̶  44,25€

Rajaton käyttöoikeus kaikkiin harjoituksiin. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa jakson aikana

Kokeile maksutta 7 päivää!

6 Kk tilausjakso 3kk hinnalla!

1̶0̶9̶€̶ 59€

Rajaton käyttöoikeus kaikkiin harjoituksiin ja live-tunteihin. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa jakson aikana

Kokeile maksutta 7 päivää!

12 Kk tilausjakso

1̶9̶9̶ 149,25€

Rajaton käyttöoikeus kaikkiin harjoituksiin. Tarjous koskee ensimmäistä tilausjaksoa ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa jakson aikana

Kokeile maksutta 7 päivää!

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

M

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "


.

K

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

.

K

Kirsi

Joogan ja Pilateksen hyödyt

Olitpa sohvaperuna tai aktiiviliikkuja tai vaikkapa hyötyliikkuja joogasta ja pilateksesta saat pitkäaikaista hyötyä kehon ja mielen hyvinvointiin.

<div class="editor-content"><p><strong>Fyysinen kunto ja voimankasvu</strong></p></div>

Fyysinen kunto ja voimankasvu

Jooga ja pilates auttavat lisäämään lihasvoimaa ja joustavuutta. Erityisesti pilates keskittyy kehon ydinvahvuuden kehittämiseen, mikä auttaa selkäkipuihin ja yleiseen kehon vahvistumiseen.

<div class="editor-content"><p><strong>Liikkuvuus ja nivelten terveys</strong></p></div>

Liikkuvuus ja nivelten terveys

Harjoitukset korostavat liikkuvuuden parantamista, mikä on erityisen tärkeää ikääntyvien naisten nivelten terveydelle. Erityisesti Jooga auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja ehkäisemään jäykkyyttä.

<div class="editor-content"><p><strong>Stressinhallinta ja rentoutuminen</strong></p></div>

Stressinhallinta ja rentoutuminen

Jooga sisältää usein meditatiivisia elementtejä, jotka auttavat stressinhallinnassa ja mielen rauhoittamisessa. Pilates auttaa parantamaan kehonhallintaa ja keskittymistä.

<div class="editor-content"><p><strong>Selän ja ryhdin parantaminen</strong></p></div>

Selän ja ryhdin parantaminen

Jooga ja pilates korostavat kehon oikeaa asentoa ja keskivartalon vahvistamista. Tämä auttaa parantamaan ryhtiä ja ehkäisemään selkäkipuja, jotka ovat yleisiä keski-ikäisillä.

<div class="editor-content"><p><strong>Painonhallinta</strong></p></div>

Painonhallinta

Jooga ja pilates eivät ehkä polta kaloreita samalla tavalla kuin esimerkiksi aerobiset liikuntamuodot, mutta auttavat painonhallinnassa lisäämällä aineenvaihduntaa sekä tietoisuutta kehosta ja ruokavaliosta.

<div class="editor-content"><p><strong>Mielenterveys</strong></p></div>

Mielenterveys

Harjoitusten meditatiiviset ja rentouttavat osuudet voivat auttaa mielenterveyden ylläpitämisessä. Ne voivat auttaa lievittämään ahdistusta ja masennusta sekä edistämään positiivista mielialaa.

Tutustu opettajiin

Tarjous voimassa 26.11.2023 asti ja saat sen vain tältä sivulta.

Aloita maksuton 7 päivän kokeilu