Studioyin Online Joogafestival: 1kk ja 3kk tilausjaksot -20%!

1 kk ja 3kk tilausjaksot alennettuun messuhintaan. Alennuskoodilla JF20 saat 1kk:n tai 3kk:n tilauksen alennettuun hintaan vuodeksi 2021. Alennus koskee uusia tilauksia. Katso ohjeet alla

Testaa palvelua 7 päivää

Testaa palvelua ilmaiseksi 7 päivän ajan ja löydä itsellesi sopivat harjoitukset +200 harjoituksen valikoimasta sekä live-tunneilta. Luottokorttia ei veloiteta liittyessäsi. Ensimmäinen veloitus vasta ilmaisen 7 päivän kokeilujakson päätyttyä. Voit perua palvelun koska tahansa

Palvelun voit maksaa myös liikuntaseteleilla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak lähettämällä viestin info(at)studioyin.com


HUOM! Alennuskoodit lunastetaan maksun yhteydessä.

price option <p><span style="color: #fa0202ff;" ><span class="font-bold"><span class="text-lg">1kk tilausjakso -20%</span></span></span></p>

1kk tilausjakso -20%

19.90 €

Norm 24,90. Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous koskee ensimmäistä ja vuoden 2021 tilausjaksoja(10kpl) .

price option <p><span style="color: #f50505ff;" ><span class="text-lg">3 kk tilausjakso -20%</span></span></p>

3 kk tilausjakso -20%

47,20 €

Norm 59€. Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana. Tarjous koskee ensimmäistä ja vuoden 2021 tilausjaksoja (4kpl).

price option <p><span style="color: var(--hp-color-text, #1b2733);">12 kuukauden tilausjakso</span></p>

12 kuukauden tilausjakso

199 €

16,58€ / kk. Rajaton käyttöoikeus videoihin sekä live-tunneille. Peruutus koska tahansa jakson aikana

​​Tutustu inspiroiviin harjoituksiin

Studioyin Online sisältää laajan valikoiman ammattitaidolla ohjattuja jooga-, Pilates -ja kehonhuoltovideoita. Olemme suunnitelleet tuntikokonaisuuksia juuri sinua varten ja löydät helposti aina tarvitsemasi harjoituksen dynaamisesta rentouttavaan, lyhyen tai pitkän.

Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

On päiviä, jolloin tarvitset lempeyttä, rentoutumista ja palautumista, toisinaan taas voimaa ja energiaa päivän haasteisiin. Hyvinvoinnin, elinvoiman, ilon ja jaksamisen ydin on harmonia eli tasapaino, joka syntyy juuri sinulle sopivasta ohjelmasta.

Huippulaatuisia videoita

Monipuolinen valikoima ammattitaidolla ohjattuja huippulaatuisia ja inspiroivia jooga-, pilates- ja kehonhuoltovideoita.

Päivittyvä valikoima JA LIVE-TUNNIT

​​Uutta sisältöä päivitetään viikoittain ja valikoima elää myös vuodenaikojen ja teemojen mukaan.

200+ Kehonhuollon harjoitusta

​​Tarjolla on useita erityyppisiä harjoituksia erilaisiin kehonhuollon tarpeisiin ja elämäntilanteisiin, niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin.

​​VALJASTA ENERGIASI UUDELLA TAVALLA

​​Säännöllinen harjoitus lieventää lihasjännityksiä ja hermoston stressiä, edistää ruoansulatusta, vahvistaa verisuonia, energisoi kehoa sekä edistää rentoutumista ja hyvinvointia.

Tutustu opettajiin

Mitä asiakkaat sanovat palvelusta!

” Monipuolinen valikoima mahdollistaa aina sopivan harjoituksen löytymisen. Mukavaa ovat myös erimittaiset harjoitukset, jolloin voi ainan valita sopivan keston. On ihanaa voida harjoitella juuri omaan aikaan sopivasti. ”

<p>Minna</p>, <p></p>

Minna

" Valinnan mahdollisuus, eritasoiset tunnit. Todella hyvät ja monipuoliset ohjaajat. Verkko-ohjauksessa on joskus riskinä se että tekee keholla vääriä juttuja, mutta teidän tuntinne ovat turvallisia "

<p>Kati</p>, <p></p>

Kati

" Tuntien taso on todella korkeatasoinen, olen kokeillut eri ohjaajien tunteja ja kaikki ovat ihan super-ammattilaisia. Kiva kun on eripituisia tunteja, osan kuvauksesta käy ilmi tyyli rauhallinen jne. + mitkä kehon osat käsitellään jne. "

<p>Kirsi</p>, <p></p>

Kirsi